Benvingut!

Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

Sign up

You need to be registered to interact with the community.
Aquesta comunitat és per a professionals i entusiastes dels nostres productes i serveis. Compartir i discutir el millor contingut i les noves idees de màrqueting, crear el teu perfil professional i convertir-te en un millor mercat junts.

Aquesta comunitat és per a usuaris professionals i entusiastes, contactes i programadors. Podeu fer preguntes sobre:

  • com instal·lar Odoo en una infraestructura específica,
  • com configurar o personalitzar Odoo per a necessitats empresarials específiques,
  • quina és la millor manera d'utilitzar l'Odoo per a una necessitat de negoci específica?
  • com desenvolupar mòduls per a les vostres necessitats,
  • preguntes específiques sobre ofertes de servei d'Odoo, etc.

Abans de preguntar - assegureu-vos de cercar una pregunta similar. Podeu cercar preguntes pel seu títol o etiquetes. També està bé respondre a la teva pròpia pregunta.

Si us plau eviteu preguntes massa subjectives i argumentatives o que no siguin rellevants per aquesta comunitat.

Només ha de fer preguntes pràctiques i de resposta basades en els problemes reals als quals s'enfronta. Les preguntes xatejades i obertes disminueixen la utilitat d'aquest lloc i empenyen altres preguntes fora de la portada.

Per evitar que la vostra pregunta sigui senyalada i possiblement eliminada, eviteu fer preguntes subjectives on...

  • cada resposta és igualment vàlida: “Quin és el vostre ______ preferit?”
  • la vostra resposta es proporciona juntament amb la pregunta, i espereu més respostes: “Utilitzo per , què feu servir?”
  • No hi ha cap problema real a resoldre: “Sóc curiós si altres persones se senten com jo.”
  • Se'ns està plantejant una pregunta hipotètica i oberta: “I si ______ ha passat?”
  • és una diatriba disfressada de pregunta: “______ empesta, tinc raó?”

Si encaixes en un d'aquests exemples o si la teva motivació per fer la pregunta és “M'agradaria participar en un debat sobre ______”, llavors no hauries de preguntar aquí, sinó a les nostres llistes de correu. No obstant això, si la teva motivació és “M'agradaria que els altres m'expliquessin ______”, llavors probablement estàs bé.

(La secció anterior s'ha adaptat de les Preguntes Freqüents de Stackoverflow)

Més sobre:

  • Les respostes no han d'afegir o ampliar preguntes . Per tant s'han de modificar o afegir comentaris a la pregunta
  • Les respostes no han de comentar altres respostes. En el seu lloc pot afegir un comentari sobre les altres respostes.
  • Les respostes no han d'apuntar a altres preguntes . En lloc d'afegir un comentari indicant "Possible duplicació de..." es pot incloure un enllaç a altres preguntes o respostes que aportin informació rellevant.
  • Les respostes no poden contenir només un enllaç a la solució. En canvi, es pot donar la solució afegint un text a la resposta encara que sigui un copiar/pegar. Els enllaços són benvinguts però han de ser complementaris a la resposta o a les referències.

Les respostes no han d'afegir o ampliar preguntes. En comptes d'això, editeu la pregunta o afegiu un comentari.

Les respostes no han de comentar altres respostes. En el seu lloc pot afegir un comentari sobre les altres respostes.

Les respostes no haurien d'apuntar només a altres preguntes.En comptes d'això, afegiu un comentari indicant "Possible duplicat de...". No obstant això, està bé incloure enllaços a altres preguntes o respostes que proporcionin informació addicional rellevant.

Les respostes no poden contenir només un enllaç a la solució. En canvi, es pot donar la solució afegint un text a la resposta encara que sigui un copiar/pegar. Els enllaços són benvinguts però han de ser complementaris a la resposta o a les referències.

Les respostes no haurien d'iniciar els debats Aquesta comunitat Qamp;A no és un grup de discussió. Si us plau, evitin celebrar debats en les seves respostes, ja que tendeixen a diluir l'essència de les preguntes i respostes. Per a breus debats, si us plau, utilitzi la possibilitat de comentar.

Quan una pregunta o resposta és votada, l'usuari que els va publicar guanyarà alguns punts, que s'anomenen "punts de karma". Aquests punts serveixen com a mesura aproximada de la confiança de la comunitat per a ell/ella. Diverses tasques de moderació s'assignen gradualment als usuaris en funció d'aquests punts.

Per exemple, si fa una pregunta interessant o dóna una resposta útil, la seva aportació serà votada en contra. D'altra banda, si la resposta és enganyosa, serà rebutjada. Cada vot a favor generarà 10 punts, cada vot en contra restarà 2 punts. Hi ha un límit de 200 punts que es poden acumular per a una pregunta o resposta al dia. La taula donada al final explica els requisits del punt de reputació per a cada tipus de tasca de moderació.

L'objectiu d'aquest lloc és crear una base de coneixements rellevant que pugui respondre qüestions relatives a Odoo.

Per tant, les preguntes i respostes es poden editar com a pàgines wiki per usuaris experimentats d'aquest lloc per tal de millorar la qualitat global del contingut de la base de coneixement. Aquests privilegis es concedeixen en funció del nivell karma de l'usuari: podreu fer el mateix una vegada que el karma sigui prou alt.

Si aquest enfocament no és per a vostè, si us plau, respecti a la comunitat.

Aquí hi ha una taula amb els privilegis i el nivell del karma